Chmiel amerykański wyhodowany w Uniwersytecie Stanowym w Waszyngtonie w 2013r. Jest to "córka" odmiany Glacier, posiadająca bardzo cytrusowy aromat (cytryna i grejpfrut) oraz cedrowo-sosnowy charakter. Odznacza się bardzo dobrą zdolnością do utrzymywania alfa-kwasów (75% po upływie 6 miesięcy). Stosowany jako chmiel aromatyczny. Zawartość alfa-kwasów 7,2-8,2%.
i bezpieczeństwo danych
Stosujemy pliki cookies, aby nasze strona pozostała niezawodna i bezpieczna, a także w celu personalizacji treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych oraz do analizy odwiedzin strony. W tych celach zbieramy dane o użytkownikach, ich zachowaniach oraz urządzeniach. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny możemy udostępnić naszym partnerom wspierającym nas w mediach społecznościowych, reklamie i analizie, którzy mogą łączyć je z innymi informacjami, które im dostarczyłeś lub które zgromadzili podczas korzystania z ich usług.
Poprzez kliknięcie „Akceptuj wszystko” zgadzasz się na używanie przez nas wszystkich plików cookies wskazanych w Polityce Prywatności. Wybierz “Dostosuj” aby zapoznać się ze szczegółami i zarządzać opcjami.Możesz dostosować swoje preferencje w każdym momencie. Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z naszą Polityką Prywatności.