Amerykańska krzyżówka chmielu Tettnanger i Hallertau Mittelfrüh, stworzona przez Departament Rolnictwa w Stanach Zjednoczonych w 1997 r. Posiada ziołowo-pieprzowy charakter, jednak jego minusem jest fakt, że po 6 miesiącach przechowywania traci około 50-60% alfa-kwasów. Stosowany do chmielenia piw typu IPA, Pale Ale, Pilzner czy Lager. Zawartość alfa-kwasów 5-8,5%.
i bezpieczeństwo danych
Stosujemy pliki cookies, aby nasze strona pozostała niezawodna i bezpieczna, a także w celu personalizacji treści i reklam, zapewnienia funkcji mediów społecznościowych oraz do analizy odwiedzin strony. W tych celach zbieramy dane o użytkownikach, ich zachowaniach oraz urządzeniach. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny możemy udostępnić naszym partnerom wspierającym nas w mediach społecznościowych, reklamie i analizie, którzy mogą łączyć je z innymi informacjami, które im dostarczyłeś lub które zgromadzili podczas korzystania z ich usług.
Poprzez kliknięcie „Akceptuj wszystko” zgadzasz się na używanie przez nas wszystkich plików cookies wskazanych w Polityce Prywatności. Wybierz “Dostosuj” aby zapoznać się ze szczegółami i zarządzać opcjami.Możesz dostosować swoje preferencje w każdym momencie. Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z naszą Polityką Prywatności.